Contacteer ons

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Group 6 Created with Sketch. +32 3 658 00 36
Group 7 Created with Sketch. hello@clearmedia.be

Blogs

Rectangle 3 Created with Sketch.

IT Provider & ClearMedia: dream team in de Cloud

IT Provider is specialist in Cloud en infrastructuur en het team ontzorgt elke KMO op vlak van data, security en infrastructuur. Ontdek hier waarom ze kiezen voor ClearMedia als partner…

Lees meer

Digitaal onderteken is mogelijk via het Partner Portaal

De laatste stap in ons digitale werkproces? Online contracten en offertes tekenen. Ook dat is vanaf nu mogelijk in ons Partner Portaal. Lees er hier meer over!

Lees meer

Bij ClearMedia kan je persoonlijk en professioneel groeien

Ellen heeft een avontuurlijk leven. Bij ClearMedia steunen we haar in alles wat ze doet. Dit is haar verhaal.

Lees meer

Collega Tinne doet haar verhaal over ClearMedia

Nooit eerder zagen we zo’n enthousiast team als dat van ClearMedia. Wij vroegen ons af waar dat enthousiasme vandaan komt. Tinne, Management Assistant, aan het woord…

Lees meer

Partner Success Manager bij ClearMedia: een dankbare job

Wouter is Partner Success Manager bij cloudbedrijf ClearMedia. Hij moet partners en klanten tevreden houden. Een job dat op zijn lijf is geschreven.

Lees meer

ClearMedia Support Engineer Paul fietst 70 km naar het werk

Maak kennis met Support Engineer Paul: één van de liefste collega’s bij ClearMedia. Naast topcollega is hij ook een wielerfanaat. Hij werkt al 12 jaar lang bij ClearMedia en wil er nog lang niet weg. Lees zijn verhaal.

Lees meer

Het support team van ClearMedia

Support collega Jorn Van hunskerken is al 5 jaar de steun en toeverlaat van het ClearMedia team. Hij vliegt (letterlijk en figuurlijk) met de grootste lach naar het werk om partners en klanten te ondersteunen. Lees zijn verhaal!

Lees meer

Zo ziet de rol 'Tech Support Team Lead' er bij ClearMedia uit...

Zonder onze medewerkers zou ClearMedia er heel anders uitzien. Niels was jarenlang Team Lead Support Desk. Hij vertelt wat deze job juist inhoudt.

Lees meer

Een gesprek met ClearMedia sales medewerkster Ann

Ann werkt ondertussen 2 jaar als sales medewerkster bij ClearMedia en heeft nog veel dromen en ambitie om er nog vele jaren bij te doen.

Lees meer

Uitdaging als System Engineer bij ClearMedia

Rowan is al 3 jaar trouwe System Engineer bij ClearMedia: een job vol uitdaging en afwisseling. Dit is het verhaal van ‘Den Hollander’ die naar België verhuisde.

Lees meer

Maak kennis met First Line helpdesk medewerker Robby

Robby is gepassioneerd: zowel op als naast de ClearMedia werkvloer. Hij leeft voor de volle 100% en zijn interesses variëren van line dancing en paardrijden tot Microsoft 365 en Modern Workplaces.

Lees meer