Website Hosting

ClearMedia zorgt voor de ruimte voor uw website en mailboxen. Dankzij onze uiterst krachtige infrastructuur in 2 Belgische datacenters, is uw website steeds razendsnel bereikbaar. Snel, veilig en altijd online.

Duizenden websites zijn bij ons ondergebracht, zowel Linux als Windows. Voor het gebruik van een CMS zoals Drupal, Wordpress, Joomla, betaalt u niets extra. Ook de hosting van uw Magento e-shop kent voor ons weinig geheimen. Groeit uw website en heeft u uitgebreidere noden of wensen, geen nood, wij zullen u met raad en daad bijstaan om door te groeien naar onze dedicated cloud servers.

Bovendien kunnen we voor u nagenoeg elke domeinnaamextensie registreren.

 • Linux Webhosting

  Linux Webhosting
  Ons shared hosting aanbod is uitermate geschikt voor het online zetten van kleinere websites. U kan snel aan de slag met PHP, MySQL,...
 • Windows Webhosting

  Windows Webhosting
  Ons shared hosting aanbod is uitermate geschikt voor het online zetten van kleinere websites. U kan snel aan de slag met asp, asp.net, MSSQL,...
 • Domeinnamen

  Domeinnamen
  Een duidelijke domeinnaam is de eerste stap om uw aanwezigheid op internet te bepalen. Registreer uw domeinnamen met alle mogelijke extensies tegen zéér scherpe prijzen, onze service inbegrepen.