Applicatie Hosting

ClearMedia zorgt ervoor dat u uw applicaties kan bereiken via internet. Hierdoor kan u vanop eender welke locatie en met eender welk toestel met uw applicaties werken. U hoeft dus niet te investeren in de aankoop en het onderhoud van servers, opslagsystemen, firewalls,...

Uw applicaties worden ondergebracht in 2 redundante Belgische datacenters, waar ClearMedia instaat voor het beheer en onderhoud van alle infrastructuur, backups en 24/7 monitoring. U consumeert uw applicaties dus zoals water of electriciteit, zorgeloos voor een vast bedrag per maand, all-in.

Applicatiehosting is beschikbaar in 2 formules, waarbij de onderliggende infrastructuur en technologie steeds identiek zijn, u kiest welke formule u het best past. Hieronder meer details over de verschillende modellen.

  • Messaging & Collaboration

    Messaging & Collaboration
    E-mail en software om samen te werken zijn één van de meest belangrijke applicaties binnen uw bedrijf. Ze zijn niet alleen essentieel voor de communicatie, er wordt ook een massa bedrijfskritische informatie opgeslagen.
  • Uw bedrijfssoftware hosten

    Uw bedrijfssoftware hosten
    Uw bedrijfssoftware hosten zorgt ervoor dat u van overal en vanop eender welk toestel toegang heeft tot uw bedrijfssoftware. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over servers en onderhoud.